Verdens Beste Skjorte


Kvaliteten på en skjorte er viktig for bryllupet eller i arbeidshverdagen. Med rett skjorte får du god komfort. Dette gjør at DU holder deg fresh, og skjorten ser nystrøket ut hele dagen.

Vi lager den beste passformen til din skjorte, så du ser strålende ut på den viktige dagen.Egenskaper:

Endelig! Skjorte med passform-garanti! Fornøyd eller pengene tilbake.

Full 3-ply Super 300. Verdens beste Skjorte.

En high end skjorte uten sidestykke i norsk historie!

Beste kvalitets canvas i mansjettene, knappe-stolpe og i krave for en vakrere skjorte.

Den beste passformen for deg, så du ser strålende ut.

Rett fra skredder. Så du får tilgang til verdens beste skjorte!

Vi er så sikker på at dette er verdens beste skjorte, at om du finner en skjorte i Norge med bedre stoffkvalitet får du denne skjorten gratis ved kjøp av ditt nye antrekk


Velger du en skjorte med veving i, Full 2-Ply stoff (100/2 x 100/2), får du en skjorte med et stoff som anses å være det mest eksklusive stoffet du kan få i en skjorte i Norge. Full 2-Ply er myk som silke, og veldig behagelig mot huden. Denne skjorten har Full 3-Ply stoff (300/3 x 300/3) Trenger vi si mer? Har du muligheten til å spandere det beste trenger du ikke lete lengre.


Pris: 7000kr


Du velger selv knappene til din nye favoritt-skjorte. Dobbel mansjett eller enkel mansjett. Enkel mansjett for både knapp og mansjettknapp. Valgfri lengde på snipp, og type skjortesnipp, som vanlig, button down, smoking eller hva du måtte ønske.
TIPS:

Et tips for en nystrøket skjorte, uten å styrke? Velger du 3-ply super 300 trenger du ikke bruke tørketrommel. Heng opp etter vask, og du har en skjorte som ser nystrøket ut.