Norges Beste Skjorte


Kvaliteten på en skjorte er viktig for bryllupet. Med rett skjorte får du god komfort. Dette gjør at DU holder deg fresh, og skjorten ser nystrøket ut hele dagen.

Vi lager den beste passformen til din skjorte, så du ser strålende ut på den viktige dagen.Egenskaper:

Endelig en Skjorte med passform-garanti! Fornøyd eller pengene tilbake.

Full 3-ply Super 140. Norges beste Skjorte. Finner du en skjorte som er nesten like god i Norge, så får du pengene tilbake, OG får beholde skjorten!

Din nye eksklusive skjorte finnes i akkurat den fargen du ønsker.

En high end skjorte, som matcher din flotte dress.

Beste kvalitets canvas i mansjettene, knappe-stolpe og i krave for en vakrere skjorte.

Den beste passformen for deg, så du ser strålende ut.

Rett fra skredder, uten fordyrende mellomledd!

Vi er så sikker på at dette er Norges beste skjorte, at om du finner en skjorte i Norge med bedre stoffkvalitet får du denne skjorten gratis ved kjøp av bryllupsantrekk


Velger du en skjorte med veving i, Full 2-Ply, Super 100 stoff (100/2 x 100/2), får du en skjorte med et stoff som anses å være det mest eksklusive stoffet du kan få i en skjorte i Norge. Full 2-Ply er myk som silke, og veldig behagelig mot huden. Denne skjorten har Full 3-Ply, Super 140 stoff (140/3 x 140/3) Trenger vi si mer?


Pris: 2700kr


Du velger selv knappene til din nye favoritt-skjorte. Dobbel mansjett eller enkel mansjett. Enkel mansjett for både knapp og mansjettknapp. Valgfri lengde på snipp, og type skjortesnipp, som vanlig, button down, smoking eller hva du måtte ønske.
TIPS:

Et tips for en nystrøket skjorte, uten å styrke? Velger du 3-ply super 140 trenger du ikke bruke tørketrommel. Heng opp etter vask, og du har en skjorte som ser nystrøket ut.