Hvit Skjorte til bryllup i Trondheim


Kvaliteten på en skjorte er viktig for bryllupet. Med rett skjorte får du god komfort. Dette gjør at DU holder deg fresh, og skjorten ser nystrøket ut hele dagen.

Vi lager den beste passformen til din skjorte, så du ser strålende ut på den viktige dagen.Egenskaper:

Endelig! Skjorte med passform-garanti! Fornøyd eller pengene tilbake.

Full 2-ply Super 100. En av Norges beste Skjorter.

En high end skjorte, som matcher din flotte dress.

Beste kvalitets canvas i mansjettene, knappe-stolpe og i krave for en vakrere skjorte.

Den beste passformen for deg, så du ser strålende ut.

Rett fra skredder, uten fordyrende mellomledd!

Vi er så sikker på at dette er en av Norges beste skjorter, så om du finner en skjorte i Trondheim med like bra stoffkvalitet, matcher vi prisen ved kjøp av bryllupsantrekk


Velger du en skjorte med veving i, Full 2-Ply stoff (100/2 x 100/2), får du en skjorte med et stoff som anses å være det mest eksklusive stoffet du kan få i en skjorte i Norge. Full 2-Ply er myk som silke, og veldig behagelig mot huden.


Pris: 2000kr


Du velger selv knappene til din nye favoritt-skjorte. Dobbel mansjett eller enkel mansjett. Enkel mansjett for både knapp og mansjettknapp. Valgfri lengde på snipp, og type skjortesnipp, som vanlig, button down, smoking eller hva du måtte ønske.
TIPS:

Et tips for en tilnærmet nystrøket skjorte, uten å styrke? Kjør skjorten 5-10 min i tørketrommelen, rist den og heng til tørk. Også husk at det alltid er best å forebygge krøller, enn å fjerne de i ettertid. Så heng skjorten opp langs kanten på tøykurven når den er klar for vask.

PS - Velger du 2-ply super 100 eller høyere trenger du ikke bruke tørketrommel. Heng opp etter vask, og du har en skjorte som ser nystrøket ut.