DRESS

Din beste dress er ennå ikke laget!

Vår spesialitet er å skape plagg som er skreddersydd og tilpasset hvert enkelt individ.

Enten det er til bryllup, jobb eller du rett og slett trenger ny dress.

Endelig kan noen garantere deg perfekt passform! BRIZ gir deg Passform-garanti. Fornøyd eller pengene tilbake.


Nyhet!


Utforsk vårt eksklusive utvalg fra vår nye europeiske fabrikk. Du får Italienske Super 120-stoffer til 10.500 kr, og kun 13.500 kr for Italienske Super 150-stoffer. Dette er halvparten av prisen sammenlignet med andre ekte skreddersydde dresser i Super 150-stoff fra Italia.


Merk at prisene på dresser fra denne fabrikken er noe lavere enn våre hovedfabrikk. Imidlertid kommer dette kompromisset med et begrenset utvalg av stoffer og færre muligheter for tilpasninger. Til tross for dette, er vårt utvalg fra denne fabrikken uslåelig når det gjelder både kvalitet og passform i sammenligning med andre dressbutikker innen mils omkrets.


Vi ønsker å være åpne om begrensningene. Men samtidig understreke at selv med færre alternativer gir vi deg, sammen med denne fabrikken, en unik kombinasjon av overlegen kvalitet og en skreddersydd passform som overgår hva andre konkurrenter kan tilby.
Hos BRIZ får du kvalitet i verdenstoppen.

Kun de beste produsentene har tilgang til de beste designerstoffene i verden. Gold label gir deg tilgang til designermerker som Scabal, StylBiella, Vitale Barberis, Zegna og Cerruti 1881. Både Black label og Gold label produseres av samme Master tailor, så du er garantert kvalitet i verdenstoppen.

Med Black label og Gold label kan vi tilby deg en dress som ingen kan lage bedre i Norge.Vi har godt over 1000 stoffer å velge blant. Du finner 244 forskjellige stoffer med blått hos oss.


Du designer din egen dress under veiledning av fagfolk. Vi bygger rett og slett dressen på deg, slik at den blir perfekt til din kropp. Denne prosessen er vi alene om i Norge. Passform, stoff, innerfor og alle detaljer bestemmer du.

Hos oss får du byens beste dress. Garantert!


"BRIZ leverer utsøkt service og har ypperste kvalitet på klærne." Derfor ble vi årets butikk. Se Adressa.no


TIMEBESTILLING

Vi tar kun imot kunder etter avtale. Reserver time her.


DRESSMENY

BRIZ rydder opp i begrepene Made to Order, Made to Measure, Skreddersydd og Bespoke dress. korte beskrivelsen er:

-MADE TO ORDER DRESS er laget etter en modell, i en valgfri størrelse vi har i butikk.

-MADE TO MEASURE DRESS er laget med utgangspunkt i standardiserte størrelser, men tilpasset dine mål. Her er det mindre valg av tilpasninger enn en skreddersydd dress.

-SKREDDERSYDD DRESS er ofte brukt som et samlebegrep av ulike produksjonsmåter, men hos BRIZ menes det en Bespoke opplevelse. Stoffet til dressen er skjært med millimeter presisjon av verdens beste software og maskiner for produksjon av dress. Du får samme valgmuligheter som en Bespoke dress, om ikke flere, da vår dressekspert er enestående dyktig.

-BESPOKE DRESS. Ofte må det brukes 2-3 uker på å tilpasse din dress, etter hvert som dressen sys på kroppen din. Vi har videreutviklet faget, og gjort denne prosessen mye bedre. Hos BRIZ bruker vi ca 1,5 time på hele prosessen. Samme måten å ta mål på som skreddersydd, men dressen sys for hånd. Fordelen er selvfølgelig at den er laget helt unikt, samt at sømmen blir sterkere.

MADE TO MEASURE, SKREDDERSYDD OG BESPOKE

BLUE LABEL - SKREDDERSYDD

Perfekt passform etter dine ønsker. Super 110 - 7500kr. Super 120 - 8000kr. Super 130 - 8500kr.

BLACK LABEL - SKREDDERSYDD OG BESPOKE

Kanskje Norges beste dress. 8750kr.

Garantert perfekt passform som på en Bespoke dress. Alle dine ønsker oppfylles.

Du velger stoff, innerfór, knapp og kanvas. Alt blir laget etter dine unike mål, som en ekte Bespoke-dress. Under veiledning og ekspertise får du gjennomgått alle målepunkter og eventuelle utfordringer løses. I dette produktet ligger det mye forarbeid og etterarbeid for å skape din perfekte skreddersydde dress. Alt du kan tenke deg er mulig når det gjelder design og passform.

100% ull i super 120-150.

Super 140 og 150 har et tillegg på 1000kr for dress, og 500kr for vest.

Super 130 har et tillegg på 500kr for dress, og 250kr for vest.

Kanvas og skulderputer fra verdens beste produsent. 100% håndsydd Bespoke dress har ett tillegg på 4500kr.

Etterjusteringer som ikke kan gjøres i produksjonen, som inn i korsryggen eller å legge ut over skulderblad, kommer i tillegg.

Alle dresskvalitetene har:

Stoff i 100% ull. Innerfór i 100% viscose samt valgfri knapp. Tillegg for halv kanvas: 1250kr. Hel kanvas 2500kr.

Made to Order som et alternativ. Da koster dress 1000kr mindre. Da er det 45min som er satt av til valg av stoff og valg av modell og størrelse.

GOLD LABEL - SKREDDERSYDD OG BESPOKE:

Italienske stoffer! Italienere har mest lidenskap i verden for å lage verdens beste stoffer til dress! Nå har vi endelig fått stoffer fra Zegna og Scabal. Da kan vi tilby deg en dress som ingen kan lage bedre i Norge.

Gold Label gir deg tilgang til merker som Scabal og StylBiella. Vitale Barberis, Zegna og Cerruti 1881. Med Italienske Designer stoffer får du det lille ekstra.

Kanskje verdens beste dress med italienske stoffer: Super 100 og 110 - 12.000kr. Super 120 - 13.000kr. Super 130 - 14.000kr. Cerruti 1881 - 18.000kr. Zegna - 27.000kr. Det Engelske designermerket, Scabal 20.000kr.

Les mer om Scabal.Les mer om StylBiella her.

StylBiella har også frakk, skjorte, slips, genser, cardigan og blazer. Frakk i 100% cashmere koster 35.000kr.Les mer om Lanificio Cerruti 1881Les mer om Vitale Barberis Canonico.Les mer om Zegna

Vest med Dress. Black Label Vest: 2750kr. Gold Label Vest: 3750kr og oppover.DRESSGUIDE


Passform- Dressen skal sitte perfekt. Den skal ikke føles bra nok eller helt greit!

Det er meget sjelden eller aldri at en dress rett fra stativet passer perfekt uten tilpassing. Kunder som kommer til oss har noen ganger ikke hatt en dress som passet siden konfirmasjonsdressen eller finner seg rett og slett ikke dress fra stativ! Da er det en gave å få gitt deg en dress du kjenner deg hjemme i og som passer perfekt fra første stund. Ønsker du deg en spesiell farge? Vi hjelper deg med det også.


Se våre 2 fantastiske DRESSGUIDER om hvordan finne den perfekte dressen.

Slik skal dressen sitte.

Dressguide for menn.Følg oss gjerne på facebook for inspirasjon og nytt fra oss:

Facebook.com/BRIZofNorway