Restaurantskjorten


Vi har laget den beste passformen for restaurantbransjen. Passformen er tettsittende og ekstra lang, så skjorten ikke kommer opp av buksen når du strekker deg.Egenskaper:

Bruk en high end skjorte, så du ser mer profesjonell ut.

Canvas i mansjettene, knappe-stolpe og i krave for en vakrere skjorte.

Stoffer i high end kvalitet og oppover.

Lengere skjorte, like lang ved siden, så den holder seg nede i buksen.

Til sammen blir dette en skjorte for et mer profesjonelt utseende for dine kunder.

Rett fra skredder, uten fordyrende mellomledd!

Passer perfekt for Restaurant, Bar, Café, Nattklubb og Hotell.

Vi er de beste i bransjen, så vi hjelper deg med skreddersydde løsninger du både visste, og ikke visste at du ønsket deg.


Hektiske dager krever gode plagg. Ved bruk av bomull i meget høy kvalitet, får vi en skjorte som transporterer fukt vekk fra kroppen, og arbeidsdagen blir mer komfortabel og mer effektiv.

Noen leverandører velger å bruke billig bomulls-mix med polyester for å løse strykeproblemet og senke innkjøpsprisen.

Vi har valgt høy kvalitet for å få en fin og glatt skjorte, også er vi både designer, agent og tilbyder. Du får skjorten rett fra skredder, uten flere fordyrende mellomledd!

Du kan til og med få skjorte med veving i, Full Two-Ply stoff (100/2 x 100/2), som anses å være de mest eksklusive stoffene du kan få til skjorter. Full Two-Ply er myk som silke, og veldig behagelig mot huden.


Alle produkter har valgfrie knapper. Dobbelmansjett eller enkelmansjett. Enkel for både knapp og mansjettknapp. Samt lengde og type krage som vanlig, button down, smoking eller hva du måtte ønske.


Vi broderer logo.
DU VELGER DEN LØSNINGEN SOM PASSER DEG BEST


STØRRELSESPRODUKSJON

Hvit, 100% bomull strykelett – Tettvevd, så den holder seg glatt. Vi bruker vår perfekte passform og produserer ved faste intervaller, eller ved ditt behov.

390kr.STØRRELSESPRODUKSJON; VALGFRITT STOFF

100% bomull I high end kvalitet. Full 2-Ply. Stoffkvaliteten er så høy at skjorten blir strykefri uten bruk av polyester eller annen plastmateriale.

Du velger stoff, så sender vi det til skredderen og produserer i perfekte størrelser.

Fra 390kr. Stoffprisen avgjør pris.SKREDDERSYDD

100% bomull I high end kvalitet. Full 2-Ply. En liten runde på 5-10 min i tørketrummelen så er den glatt og fin.

Du kan velge mellom alle stoffer du kan tenke deg. Det koster litt ekstra, men du får den beste passformen for akkurat deg, og akkurat det stoffet du ønsker.

Fra 790kr. Antall og stoff avgjør pris.
TIPS:

Et tips for en tilnærmet nystrøket skjorte, uten å styrke? Kjør skjorten 5-10 min i tørketrommelen, rist den og heng til tørk. Også husk at det alltid er best å forebygge krøller, enn å fjerne de i ettertid. Så heng skjorten opp langs kanten på tøykurven når den er klar for vask.