BRIZ - DIN SPESIALIST INNEN BRUDGOMSKLÆR OG BRYLLUPSANTREKK!Velkommen inn for en prat med fagfolk! Vi har alt du kan tenke deg til den store dagen!


Endelig kan noen garantere deg perfekt passform! BRIZ gir deg Passform-garanti. Fornøyd eller pengene tilbake.

Vi skreddersyr alt du måtte ønske av klær til brudgom og Bryllupsantrekk.


Du får kvalitet i verdenstoppen. Kun de beste produsentene har tilgang til de beste designerstoffene i verden. Gold label gir deg tilgang til designermerker som Scabal, StylBiella, Vitale Barberis, Zegna og Cerruti 1881. Både Black label og Gold label produseres av samme Master tailor, så du er garantert kvalitet i verdenstoppen.

Med Black label og Gold label kan vi tilby deg en dress som ingen kan lage bedre i Norge.


Vi har størst utvalg. Bare når det gjelder Smoking kan du velge mellom Klassisk Smoking, Moderne Smoking og Ny Moderne Smoking. Smoking med Hvit jakke, Sort bukse. Eller har du ditt eget design?

BRIZ har seremoniantrekk i high end kvalitet som Sjakett, Moderne Sjakett, Kjole&Hvitt, Brudgom Dress, samt Smoking. Seremonivest med tilhørende Pastrone, Tørkle, Slips og Mansjettknapper.


Livkjolepakke og Sjakettpakke 6500kr.

Livkjolepakken kommer med Snippjakken, Bukse, Livkjole-Vest, Livkjole-Skjorte, Sløyfe og Lakksko. Sjakettpakken kommer med Sjakett-jakken, Sjakett-bukse, Vest, Skjorte, Pastrone, og Lakksko.


Ønsker du barnedress i samme stoff og farge som dress til brudgom. Hos oss får du barnedress med god passform. Vi har også Seremonivester for barn, BarneSjakett og BarneSmoking og BarneDress.


Skreddersydd vestsett til brudgom.

Du kan velge mellom flere hundre farger og mønstre. Også 100% silke. Om du trenger flere matchende slips og/eller masjettknapper til flere forlovere får du det. Noen få av eksemplene på farger på vest til brudgom, Ivory vest, Champagne vest, Burgunder vest, sort vest, hvit vest, grå vest, grå vest, rosa vest, gammelrosa vest, lyseblå vest og grå-hvit vest.Hvorfor velge oss?

En god dress er og blir passform. Det gjør hele dressen, og på en så viktig dag er det viktig at dressen sitter perfekt! Det kan vi hjelpe deg med. I dag ser vi at det ofte er front-stykket på dressen som blir for stor. Dette partiet kan ikke tilpasses i ettertid, så det må lages så det sitter perfekt.

Vi har 15 års erfaring med dressproduksjon. Vårt største fortrinn som dressdesigner er at vi gjør noe ingen andre gjør, vi både produserer OG selger antrekk til bryllup.For å få eksklusiv tid kun for deg, book din time. Ønsker du å bestille time for bryllupsantrekk? Reserver time her."Leverer utsøkt service og har ypperste kvalitet på klærne." Derfor ble BRIZ årets butikk. Se Adressa.noFølg oss gjerne på facebook for inspirasjon og nytt fra oss:

Facebook.com/BRIZofNorway