Vi lager drømme dressen din. Ekstremt god passform. De beste ullstoffene og de beste stoffene til canvas og til innerfór. Denne skreddersydde dressen er en Grå Dress. Har du idéer til den perfekte jobbdress hjelper vi deg gjerne med det.

Sammen med deg designer vi dressen på din kropp, slik får du en perfekt passform som er skreddersydd for deg. Du bestemmer hvordan du vi ha alle delene av dressen. Denne prosessen er vi alene om i Norge, Designprosessen sammen med stoff, canvas og skulderputer gjør at du får den beste skreddersydde dressen i Norge hos oss.

Designet i Trondheim.

Skreddersydd dress får du i den fargen du vi ha. Vi har 10-15 stoffbøker til enhver tid.

Priser fra 10.990kr for 100% ren nyull. Merinoull. Super 130-200. Valgfritt innerfór. Skreddersydd dress men Gullknapper og Mohair koster opp til 80.000kr.

Bedriftsavtale:

Vi har den beste løsningen for din bedrift. Vi kommer ut til din bedrift og designer din skreddersydde dress på stedet. Du sparer tid og penger. Vi har gratis oppfølging, samt gode løsninger på tilbehør. Ved bedriftsavtale får du et tilbud på Dress og Skreddersydd Dress som vi er alene om å kunne tilby. Vi har gode fakturaløsninger.

Ønsker du å bestille time for Skreddersydd Dress? Reserver time her.

Best kvalitet

Perfekt passform

Best pris

Årets butikk 2012

BRIZ Skreddersydde Dress – ditt beste dress kjøp!